How to choose the best seat in the FC.Barcelona stadium

How to choose the best seat in the FC.Barcelona stadium to watch a match ?

(*) This question has been translated ( see the original text in spanish ).

  

Re #1: How to choose the best seat in the FC.Barcelona stadium

Estuve en el Camp Nou por primera vez para los partidos contra el Bayern. El marcador fue horrible, pero el estadio en sí es impresionante. Estudié los vídeos de los aficionados en https://www.youtube.com/ antes de elegir mi asiento. Las ventajas se describen mejor allí, así que mejor míralas visualmente.


Re #2: How to choose the best seat in the FC.Barcelona stadium

La pregunta que fas plantejada així és difícil de respondre, jo et contesto en base a la meva experiència. La visibilitat al Camp Nou és bastant bona, encara que no et recomano la part superior de l'estadi, es veu tot massa lluny ia l'hivern pot fer una mica de fred. Les millors zones òbviament són tribuna i lateral, però les entrades per a aquestes zones són molt cares. La zona on jo vaig està en el corner nord 2ª inferior tribuna. La visibilitat és bona i el preu és una mica més assequible.

El millor de tota manera és que miris uns quants vídeos a internet i et facis una idea de com es veu l'estadi des de diferents ubicacions. Et paso un que he trobat, és just del corner contrari en diagonal al qual jo vaig, però s'aprecia perfectament que la visibilitat des dels còrners és molt bona i les entrades no són tan cares com a tribuna o lateral www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=D4vA0JCP68I

Salutacions.


  4     0      ... keep reading »


More questions



Things to do in Barcelona



Best hotel deals in Barcelona Booking.com


Booking.com

Travel Forums